Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapları kullanma düzlükına nazaran, rengine için ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması hordaki gibidir

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan evgin manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tüm kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılırken özen edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek bâtınin tıklayın.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Kat nüshası 4’ten şu denli sıfır kuut lakinçlı binalar yürekin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba beşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş hususüne dosdoğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık kucakin yeğleme edilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Bu sargılamda yangın bapları ile kontaklı güvenli yangın merdivenleri de tekvin etmek önemlidir. Haddizatında yangın merdivenleri ve yangın kapkaloriı ayrı bir dizge evet da ekipmanmış kabilinden düşünmemek gerekir.

Report this wiki page